P
R
O
G
R
A
M AGENȚIE

Cerere
ofertă

Notificare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor legii nr 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice sc patriot turist service srl, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. ori o lata persoana.

Scopul colectarii datelor este emiterea biletelor de avion si furnizarea de servicii turistice.

Sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete de avion si servicii turistice.

Informatiile inregistrate sint destinate utilizarii de catre operator si sint comunicate numai companiilor aeriene respectiv unitatilor de cazare.

Conform legii 677 / 2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fisupus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei ; totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor ; pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei ; deasemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa NSPDCP sau justitiei in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul agentiei.